29. augustus 2020
Op de Koetjeshoeve werken wij met dagritmekaarten. Deze kaarten geven de kinderen duidelijkheid over wat er van ze verwacht wordt. Doordat het plaatjes zijn kunnen kinderen ze zelf bekijken en begrijpen. Een dagritmekaart helpt kinderen regels en ritme van een dag te onthouden. Door de dagritmekaart weten ze wat er gaat gebeuren en wat er van hun verwacht wordt!
29. augustus 2020
Buiten spelen is gezond. Op de Koetjeshoeve gaan wij elke dag met de kinderen naar buiten toe! Kinderen vinden het heerlijk om buiten te spelen. Bovendien is het natuurlijk heel gezond om buiten te rennen, te klimmen en huppelen. Het is heerlijk om de wereld al spelend te ontdekken, maar jonge kinderen weten nog niet wat gevaar is. Daarom verliezen wij de kinderen niet uit het oog. Wij bieden een vertrouwde en begrensde omgeving waar de kinderen veilig kunnen spelen.

20. augustus 2020
De boerderij! Hoe leuk is dat? Nou, de boerderij waar wij regelmatig met de kinderen te vinden zijn is erg leuk. Vandaag was het stralend weer en brachten we een bezoekje. Zes kinderen mee in de wandelwagen. Onderweg zien wij van alles. Koeien en schapen in de wei! Bij de buurman staat een molen in de tuin. Liedjes zingen onderweg. Bij de boerderij mogen wij een kijkje nemen in de stal. Best spannend die grote koe die over het voerhek heen kijkt. Sommige kinderen durven wel even over de bek van...
13. augustus 2020
Met pijn uit ons hart gaat Niels jullie verlaten. Wat zijn wij elke keer weer blij dat we de jongens mogen laten spelen. Niels heeft de afgelopen vier jaar altijd zin gehad om naar jullie toe te gaan.

13. augustus 2020
Vandaag nemen wij afscheid van Niels. Niels wordt vier jaar en gaat naar de basisschool. Niels is een rustige en behulpzame jongen en mag graag helpen in de tuin. Niels genoot van het buiten spelen. Wij wensen Niels veel succes toe op zijn nieuwe school. Gelukkig blijft zijn broertje Thijs nog op de Koetjeshoeve.
11. augustus 2020
Lieve Jan en Siena Heel veel dank voor jullie hulp bij de opvoeding van onze kindjes! Ze (---en wij ) hebben een hele leuke tijd gehad en gaan jullie nog missen. We zullen jullie positieve inbreng en onuitputtelijke gastvrijheid nooit vergeten. Bij jullie is nooit iets te gek. Wij zullen elkaar zeker blijven zien!

11. augustus 2020
De kinderen genieten volop van zon, zand en water! Het uitzicht is prachtig!
11. augustus 2020
Vandaag nemen wij afscheid van Sanna! Sanna is vier jaar op de Koetjeshoeve geweest. Sanna is een lieve en enthousiaste meid, die houdt van puzzelen, tekenen, kleien, boekjes voorlezen en buiten spelen. Wij gaan Sanna, Thijs, Kim en Alike enorm missen!